Testimonis de famílies

Pere, 21 anys

Vaig acudir a Píbody per poder fer esport adaptat i per formar un grup d’adolescents per poder sortir i fer activitats. M’agrada molt l’entusiasme, la força i les iniciatives que teniu.

Judit, 11 anys

M’agraden molt les activitats que proposen així com l’equip que hi ha darrera. També m’agrada l’estona que passem les mares juntes ja que compartim informació, problemes, preocupacions... Em sento molt acompanyada.

ernest, 14 anys

A Píbody vaig trobar un espai per poder gaudir de les estades d’estiu inclusives. M’agrada molt la quantitat de recursos que ofereixen per a les persones amb discapacitat amb el perfil que tenen els nostres fills. Sou necessaris per a nosaltres.

Anna, 13 anys

A Píbody, la nostra filla realitza extraescolars com la resta de nens amb la garantia i la tranquil·litat de deixar-la en molt bones mans. M’agrada molt com adapten les activitats a les seves necessitats, reforçant els seus coneixements a través de l’esport i sempre que és possible en un context inclusiu.

Quim, 9 anys

El que més m’agrada és l’abordatge interdisciplinar que es fa, lo bé que s'ho passen i haver conegut a altres famílies que passen una situació familiar similar.

Guillem, 12 anys

M’agarada l’equip de tècnics que en formen part i fan tot el possible perquè els nostres infants puguin fer qualsevol activitat. També m'agrada,

la confiança que ens dona poder deixar als nostres fills i lo contents que es queden.

Pau, 13 anys

Vam acudir a l’Associació perquè Píbody tenia les dos coses que necessitàvem pel meu fill: activitats esportives i grups d’iguals.

Píbody ens ha ajudat a conèixer a uns altres pares en la mateixa situació i interessos que nosaltres.

Òscar, 20 anys

M’agrada molt la seva missió: Potenciar les capacitats individuals, vetllar per la inclusió i donar suport a les famílies.

Píbody m’està ajudant a que el meu fill tingui amics i pugui disfrutar amb ells.

Anònim

Fan que cada un sigui únic. Els tècnics són professionals molt ben preparats

i que ajuden molt als nostres fills adaptant les activitats amb la inclusió.Píbody m’ha ajudat a creure que la realitat no és tan dolenta

i m'ha fet creure que tot és possible i que si tu hi creus el teu fill pot!

Héctor, 6 anys

A Píbody em sento pràcticament com a casa. Aquí sento que cada nen és únic i que són capaços i molt vàlids per fer qualsevol activitat amb el treball i esforç de tots els tècnics. “Si tu hi creus, jo puc”.

Andaitz, 13 anys

Vaig formar part de Píbody per ajudar al meu fill en la seva socialització i per ampliar el seu ventall d’interessos. El que més m’agrada de Píbody és la seva proximitat i el sentiment de grup.

Anònim

Em van parlar molt bé i necessitava activitats extraescolars on el meu fill estigues totalment integrat i que gaudeix.

Anònim

Cada nen és un món, però s’adapten a a totes les necessitats.

Sergi, 9 anys

Píbody dona resposta a una necessitat real que ens trobem les famílies amb nens amb necessitats especials, tant a nivell d’esport com de lleure. I fan que els nostres nens puguin disfrutar de l’esport i el lleure com qualsevol altre nen.

Marta, 18 anys

M’agrada molt el tracte que tenen tant amb la meva filla com amb nosaltres. Penso que a Lleida no hi ha cap altra entitat esportiva d’aquest caire i el tracte i la dedicació és excel·lent.

Guillem, 10 anys

Vam veure que el seu programa podria anar molt bé al meu fill i no em vaig equivocar. M’agrada molt el personal que està amb els nostres fills i filles perquè entenen les seves necessitats en tot moment i les millores en el meu fill han sigut molt notables.

Diego, 6 anys

M’agrada molt la humanitat dels tècnics i penso que qualsevol família es pot sentir acollida perquè els nens estan acompanyats i segurs en tot moment i aprenen d’una manera bestial. He aprés a entendre comportaments del meu fill i a saber que no som els únics amb un fill amb necessitats especials.

Mireia, 12 anys

Vaig acudir a Píbody perquè no trobava cap lloc on la meva filla tingués cabuda i fos una més dintre del grup.

El que més m’agrada de Píbody és l’adaptabilitat de les activitats i la professionalitat. A Píbody fan tot el possible perquè els nostres nens estiguin a gust i gaudeixin de tot.

Derek, 14 anys

Me gusta mucho porque  Píbody está compuesto por grandes profesionales que conocen a los niños con todas sus necesidades y todas las actividades están adaptadas.

Ignasi, 37 anys

M’agrada molt l’atenció i la relació amb els nostres nois. També m’agrada molt com faciliten la pràctica de l’esport i l’activitat física als nostres fills.

"Si tu hi creus, jo puc"

Amb el patrocini:

Ajuntament de Lleida
Diputació de Lleida
Balàfia vòlei

Amb la col·laboració:

Generalitat de Catalunya. Esportcat
Nayper Motor
Roig i Roig
Blueindic
Consell esportiu del Segrià
Fundació la Manreana
logo-brebel-cervesa.png

Copyright © 2020  |  Associació Esportiva Píbody |  Tots els drets reservats | Política de privacitat

LOGO MADE WITH COACH-color-sin fondo.png