Gimcana emblemàtica a lleida

Vas viure la primera edició de la GIMCANA EMBLEMÀTICA i t'ho vas passar genial?

T'agradaria passar un matí diferent i divertit mentre apreneu una mica sobre la història de Lleida i a l'hora practiqueu esport en família?

 

Vine doncs, a la  II GIMCANA EMBLEMÀTICA DE LLEIDA!

 

Aquesta activitat barreja cultura i esport i està pensada per a tots els públics i per a totes les edats. Ho pots fer sol, en família, amb amics, caminant, corrent, amb patinent, amb bici, amb cotxet...

Per tal de respectar les normes sanitàries, disposareu de tot el matí del diumenge 25 d'abril de 9h a 13h per recórrer els diferents llocs emblemàtics seleccionats. Pareu compte, que aquest any hem fet algun canvi!

Els llocs que hem triat són:

La Seu Vella, la Paeria, la Catedral, la Plaça Sant Joan, La Llotja, l'estació de tren i l'Auditori.

 

Aquí us rebrà un dels nostres voluntaris qui us presentarà el repte que haureu de superar per aconseguir el trencaclosques que haureu de resoldre per aconseguir el premi final.

Al finalitzar, es farà un sorteig virtual de diferents materials entre els participants. Anunciarem els guanyadors a les nostres xarxes socials.

 

La donació per família és de 10€ que podreu fer mitjançant:


1- BIZUM al telèfon 650771269
2- Transferència bancària: ES85 0081 0091 5500 0182 0688 - BANC SABADELL
3- A la plataforma: www.migranodearena.org: Posant al buscador: "Cap nen i nena sense esport" o a: https://www.migranodearena.org/reto/-cap-nen-i-nena-sense-esport-


No oblideu posar el nom del o de la representant del grup.

 

La participació a l'esdeveniment es fa sota la responsabilitat i el propi risc de les persones participants. L'organització s'eximeix de tota la responsabilitat dels propis danys que els participants puguin ocasionar abans, durant o després de la Gimcana, a ells i a terceres persones.

Voleu anar al formulari d'inscripció? Cliqueu AQUÍ
Voleu saber quines proves us esperen? Cliqueu AQUÍ
Copia de Copia de Copia de Gimcana emble